Βρίσκεστε εδώ: Η Εταιρία ΕΤΑΙΡΟΙ ΚΙΚΗ ΔΗΜ. ΤΣΟΥΡΟΥ-ΨΑΡΡΑΚΗ

ΚΙΚΗ ΔΗΜ. ΤΣΟΥΡΟΥ-ΨΑΡΡΑΚΗ

Η Κικήalt Τσουρού – Ψαρράκη είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές διαφορές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης (Ν. 3898/2010).

Γεννήθηκε το έτος 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το έτος 1997.

Πραγματοποίησε σπουδές Ευρωπαϊκού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Groningen (Ολλανδία), δικαίου του καταναλωτή στο Πανεπιστήμιο του Tuebingen (Γερμανία) και μεταπτυχιακές σπουδές στο αστικό και στο εργατικό δίκαιο

Είναι ιδρυτικό μέλος και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες» και ασκεί δικηγορία από το έτος 1999.

Έχει πολυετή και σημαντική εμπειρία στους τομείς του τραπεζικού και εργατικού δικαίου, ενώ εξειδικεύεται σε θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έχοντας στο ενεργητικό της πληθώρα ακροάσεων ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η Κική παρέχει τις υπηρεσίες της ως νομική σύμβουλος στην εταιρία ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΕ (ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ) από τον Φεβρουάριο 2003, η δε καθημερινή τριβή της με πρακτικά θέματα και ανακύπτοντα νομικά ζητήματα στα πλαίσια της λειτουργίας της επιχείρησης, της έχει προσφέρει την ικανότητα να διαχειρίζεται με επιτυχία το νομικό και επιχειρηματικό κίνδυνο, επαγγελματικές κρίσεις και διενέξεις και να συντάσσει, επεξεργάζεται και διαπραγματεύεται συμβάσεις και συμφωνίες σε πολλούς τομείς.

Συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια σε τραπεζικά σεμινάρια, καθώς και σε νομικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση γερμανικών και ιταλικών.