Βρίσκεστε εδώ: Η Εταιρία ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1977 και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Universita di Camerino (Ιταλία), από όπου και αποφοίτησε. Συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2005 και ασχολείται με υποθέσεις αστικού και ασφαλιστικού δικαίου.

Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚ. ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1990 και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών από το έτος 2016. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2013. Συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2018. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Energy: Strategy, Law & Economics» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ασχολείται, με υποθέσεις Δημοσίου, Διοικητικού, Φορολογικού, Εργατικού και Αστικού Δικαίου.

Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά.

ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΚΛΗΣΙΑΡΗΣ

Γεννήaltθηκε στο Άργος το έτος 1994 και είναι δικηγόρος στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2016, έκτοτε συνεργάζεται με τη «ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία». Φοιτά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Παντείου Σχολής «Δίκαιο, Τεχνολογία και Οικονομία». Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού Δικαίου (οικογενειακό, ενοχικό), δικαίου αυτοκινήτων, είσπραξης τραπεζικών απαιτήσεων (έκδοση διαταγών πληρωμής, ανακοπές, ασφαλιστικά μέτρα) καθώς και υποθέσεις Εμπορικού Δικαίου.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓ. ΠΟΛΥΖΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1993 και είναι ασκούμενη δικηγόρος στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2018, έκτοτε συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία". Ασχολείται, με υποθέσεις Κληρονομικού δικαίου, υποθέσεις Αστικού Δικαίου (οικογενειακό, ενοχικό), υποθέσεις είσπραξης τραπεζικών απαιτήσεων (έκδοση διαταγών πληρωμής, ανακοπές, ασφαλιστικά μέτρα) καθώς και υποθέσεις Εμπορικού Δικαίου.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΔΥΣ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το έτος 1986 και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το έτος 2012. Συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2011 και ασχολείται με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Σελίδα 1 από 2