Βρίσκεστε εδώ: Η Εταιρία ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1977 και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Universita di Camerino (Ιταλία), από όπου και αποφοίτησε. Συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2005 και ασχολείται με υποθέσεις αστικού και ασφαλιστικού δικαίου.

Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

 

ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΑΓ. ΡΗΓΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1983 και είναι δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2004. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2006, έκτοτε δε συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία". Τη διετία 2007-2008 παρακολούθησε τον κύκλο μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Εμπορικού Δικαίου, τομέας με τον οποίο ασχολείται και επαγγελματικά. Ασχολείται, επίσης, με υποθέσεις Αστικού Δικαίου (οικογενειακό, ενοχικό, κληρονομικό), υποθέσεις είσπραξης τραπεζικών απαιτήσεων (έκδοση διαταγών πληρωμής, ανακοπές, ασφαλιστικά μέτρα, έρευνα ακίνητης περιουσίας) και δίκαιο αναγκαστικής εκτέλεσης.

Μιλάει Αγγλικά

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓ. ΡΕΚΟΥΝΙΩΤΗ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το έτος 1974 και είναι δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Από το έτος 1998 συνεργαζόταν με συμβολαιογραφικό γραφείο για δέκα έτη, αποκτώντας ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα ακινήτων. Συνεργάζεται στην "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2008 και ασχολείται με υποθέσεις αστικού δικαίου και ακινήτων.

Μιλάει αγγλικά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΔΥΣ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το έτος 1986 και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Σπούδασε νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το έτος 2012. Συνεργάζεται με την "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑΚΗΣ και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία" από το έτος 2011 και ασχολείται με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.